نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

فروش «اف-۳۵» به امارات توسط بایدن متوقف می شود؟

کارشناسان صهیونیست پیش‌بینی می‌کند دولت احتمالی نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، برای اینکه با ایران وارد گفت‌وگو شود، بندهای توافق نظامی با امارات را تغییر دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم نگرانی برخی مقامات و تحلیلگران صهیونیست از پیروز اعلام شدن «جو بایدن» در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا توسط رسانه‌های این کشور، می‌گویند احتمال لغو فروش جنگنده‌های «اف-۳۵» به امارات عربی متحده وجود دارد؛ امری که تل‌آویو از هفته‌های گذشته دنبال آن است.

 

به نوشته وبگاه «یدیعوت آحارونوت»، کارشناسان اسرائیلی در امور غرب آسیا معتقدند دولت بایدن برای جلوگیری از دلسرد کردن مقامات ایرانی و آغاز گفت‌وگوهایی با این کشور جهت محدودسازی برنامه هسته‌ای این کشور، احتمالا قرار داد فروش تسلیحات پیشرفته به امارات را متوقف کند.

 

«ایتان گیلبوآ» استاد روابط بین‌الملل و رئیس مرکز ارتباطات بین‌المللی در دانشگاه «بار ایلان» واقع در فلسطین اشغالی می‌گوید، بایدن و متحدانش برای اینکه با ایران وارد گفت‌وگو شوند، ممکن است بندهای قرارداد نظامی با امارات را تغییر دهند و حتی پیشبرد «توافق‌های ابراهیم» (توافق سازش بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی) را هم متوقف کند.

 

بر این اساس، گیلبوآ اعتقاد دارد اگر دموکرات‌ها بتوانند اکثریت دو مجلس نمایندگان و سنای آمریکا را به دست بیاورند، می‌توانند فروش از پیش برنامه‌ریزی‌شده جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات را نیز تهدید کنند.

 

به نوشته یدیعوت، وی در این باره توضیح داد: «فرض بر این است که [بایدن] مسیر [ترامپ] درباره اتحاد منطقه‌ای را طی نخواهد کرد زیرا تمایل دارد با ایران بر سر یک توافق مذاکره کند. ارائه تسلیحات به کشورهای [حاشیه] خلیج [فارس] و افزودن کشورهای بیشتری به اتحاد منطقه‌ای با اسرائیل، ایران را خشمیگن می‌کند، پس شاید این‌ها را متوقف کند».

 

این کارشناس صهیونیست ادامه داد: «اگر حالت عادی و تداوم [رویکرد] بین دولت [کنونی و بعدی] آمریکا وجود داشت، مانند چیزی که در گذشته هم اتفاق افتاده بود، مهم نبود که چه کسی پیروز انتخابات می‌شود. کنگره هرگز توافق‌ها را دوباره انجام می‌دهد اما نظام آمریکا در حال حاضر بسیار شوریده و نامتعاد است و کسی نمی‌داند چه اتفاقی خواهد افتاد».

 

گیلبوآ - که زمانی هم در سمت مشاور ارشد وزارت خارجه رژیم صهیونیستی فعالیت داشت - درباره نظر دموکرات‌ها درباره کشورهای عربی نیز گفت: «بیشتر بخش‌های ترقی‌خواه این حزب باور دارد که کشورهای [حاشیه خلیج فارس] مرتجع هستند و آمریکا باید روابطش با آنها را قطع کند».

 

«یووال استاینیتز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی گفته بود تل‌آویو باید هرچه سریعتر با دولت احتمالی «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا گفت‌وگو کند تا در آینده بدون اعمال تغییر در توافق هسته‌ای ایران، به آن بازنگردد. /فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار